Известие

Collapse
No announcement yet.

Купуване на 156 2,5V6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Купуване на 156 2,5V6

Колеги в момента карам една красива 146,но напоследък сънувам една 156 2,5 V6.Бихте ли ми казали нещо повече за този звяр?
    Конкретно ме вълнува за какво трябва да внимавам когато я купувам, какво трябва да се смени когато се купи (не говоря за обичайните ремъци,масло,филтри и т.нат.) и каквото друго някой знае и иска да сподели. Благодаря Ви предварително.
    stgr,Alfa Romeo 146 1.4 16V T.S.

Re: Купуване на 156 2,5V6

не е много по темата, но се чудех колко V6 имаме, ще ми е интересно и на мен, иначе бих дал само един съвет колкото е по-нова, толкова по-добре, че тази кола няма да е карана бавно
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Ако имаш време иди до Горубляне и виж тая...аз неделя я гледах и много ме накефи...
      http://www7.mobile.bg/perl/main.cgi?top ... f1=details

Comment

Колега krasy, читава ли е колата щом си ходил да я гледаш? Двигател интериор, екстериор...запазена ли е? С платен акциз ли е?
        алфа ромео 155 1,7 ТС 8в

Comment

Аз огледах само отвън и интериора. Бяха перфектни особенно този светъл кожен салон. С червените километражи е. Двигателя не съм го гледал понеже не е за мен тоя автомобил
          Но поне на външен вид и интериор лично на мен страшно ми хареса.
          Ако ти се ходи до София - иди я погледни. Третата автокъща в ляво е като се спускаш от локалното на Метро към Горубляне.
          Ако идваш от Пловдив - Бензиностанцията Д2 - подминаваш автокъщата точно до нея, подминаваш кръстовището и първата в дясно.

Comment

Аз огледах само отвън и интериора. Бяха перфектни особенно този светъл кожен салон. С червените километражи е. Двигателя не съм го гледал понеже не е за мен тоя автомобил
            Но поне на външен вид и интериор лично на мен страшно ми хареса.
            Ако ти се ходи до София - иди я погледни. Третата автокъща в ляво е като се спускаш от локалното на Метро към Горубляне.
            Ако идваш от Пловдив - Бензиностанцията Д2 - подминаваш автокъщата точно до нея, подминаваш кръстовището и първата в дясно.

Comment

Първоначално публикувано от krasy
              Ако имаш време иди до Горубляне и виж тая...аз неделя я гледах и много ме накефи...
              тази кола седи от много време там салона е хубав запазен но външно има тук там деруги от който едната е баш на предния капак от толкова седене тая кола като я подкараш и почваш да правиш предница не че ако вземеш някоя нов внос няма да почнеш
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от krasy
                тази кола седи от много време там салона е хубав запазен но външно има тук там деруги от който едната е баш на предния капак от толкова седене тая кола като я подкараш и почваш да правиш предница не че ако вземеш някоя нов внос няма да почнеш
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от raiders
                  не е много по темата, но се чудех колко V6 имаме, ще ми е интересно и на мен, иначе бих дал само един съвет колкото е по-нова, толкова по-добре, че тази кола няма да е карана бавно
                  аз знам за 3,в това число и тази!!!има една сива с голямото крило и една пак сива,някой беше я качил във форума ама не помня къде беше!!!
                  а отонсно въпроса,не знам какво по специално,може да има!а тази допреди месец и половина беше някъде за около 12000 или нещо такова
                  147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от raiders
                    аз знам за 3,в това число и тази!!!има една сива с голямото крило и една пак сива,някой беше я качил във форума ама не помня къде беше!!!
                    а отонсно въпроса,не знам какво по специално,може да има!а тази допреди месец и половина беше някъде за около 12000 или нещо такова
                    147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Доколкото виждам, на стъклото е написано 'резачка'

А реално тази цена от 9900 си е доста ниска дори за такъв автомобил.
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Доколкото виждам, на стъклото е написано 'резачка'

А реално тази цена от 9900 си е доста ниска дори за такъв автомобил.
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от koko
                          С платен акциз ли е?
                          колата е със Софииски номер и като гледам номера е поне от 3/4 години в БГ
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

С платен акциз ли е?
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                              С платен акциз ли е?
                              преди 4 години СА нямаше бре?
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X